Första mötet med skräddaren

I lördags var jag i Stockholm och hade mitt första möte med Niklas skräddare. Han kommer få sy min brudklänning.
Jag hade redan mailat honom bilder hur jag vill att klänningen ska se ut, vi kollade närmare på dem bilderna och diskuterade valet av tyg. Vi kommer köra en klänning i helspets. Håller resten hemligt.
Jag ska upp till Norrtälje den 6 juni på hundutställning, då i den vevan ska jag möta upp honom för vårat andra möte.
 
Klänningens pris hamnade på 18 000:-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllopets trycksaker

Det är ganska mycket trycksaker som ska fixas. Save the date-korten, inbjudningarna, kuvert, menyer, vigselprogram, festprogram & tackkort.
Och då har jag hittat ett jättebra program, nämligen Microsoft Publisher.
 

Dukning


Bröllopsbelysning

Belysning är en viktig del av bröllopsfesten, och den uppfattningen delar Simon med mig mer än gärna, då han är elektriker och älskar lampor och dess effekter.
Jag vill ha massor med levande ljus och en himmel av lampor. Vi gifter oss långt in i augusti och då är det mörka kvällar, förhoppningsvis varma också. Något vi upptäckte nyligen var att vi gifter oss samma helg som det är Augustifest i Norrköping. Så på kvällen kanske vi får se fyrverkerier från stan.
 
Låt er inspireras av dessa bilder.
 

Mina inspo-kollage

Idag har Simon och jag pratat bröllop och planerat lite smått. I början när allt det här var nytt var det svårt att vänja sig vid tanken att vi faktiskt ska gifta oss. Jag fick lite ont i magen, och tänkte på vad vi hade gett oss in på. Men nu har man vant sig vid tanken och nu är det bara kul! Ingen ångest över all planering och hur det ska bli, man har läst så mycket och kommit in i det så nu är det full rulle. Tackar gudars att vi är tidigt ute!
 
Jag sitter mycket och hittar bilder som ger mig inspiration, gör kollage och samlar i min bröllopsmapp här på datorn. Då blir det lättare och få en helhet på hur man vill få det, detsamma gäller klänningarna. Små detaljer på en förövrigt tråkigt och ful klänning kan jag ta med mig till min klänning som ska sys. Jag ska om 2 veckor möta upp en skräddare i Stockholm, och då är kollagebilder på olika bilder det ultimata om man inte riktigt har just den där klänningen färdig på skiss. Man plockar och mixar det bästa till en och samma klänning!
 
Här är några av mina kollagebilder jag gjort angående vårat bröllop.
 
 
 

RSS 2.0